Reiserute

Her kan du følge vår reise til Sør-Afrika (Cape town), Sør-,mellom-Amerika,(Brasil, Argentina, Guatemala, Cuba, Mexico) og til slutt California og NY :)

lørdag 21. februar 2009

KARNEVAL I SALVADOR

Hei alle sammen!

Naa er vi i Salvador hvor vi feirer karnevalet. Det er helt vanvittig med mennesker og fest dognet rundt i gatene! Det er store trailere som kjoerer en fast rute. Hver trailer har en artist, band eller dj! Vi har aldri opplevd noe som kan sammenlignes med dette! Er nesten litt vanskelig aa beskrive hvordan det er ! Vi har det utrolig morsomt!
Vi er en gjeng paa 12 stk som deler en leilighet i et sted som heter Barra i Salvador! Vi bor i hovedgaten som er karneval gaten langs havet og strendene! Saa vi bor helt perfekt! Det er ganske annerledes her i forhold til hvordan det er i Rio de Janeiro! Der er det mer kostymer og samba. Her er det bare en stor folkefest hvor alle kan vaere med. Vi har kledd oss ut litt da med hatter og maling.

I Rio var det litt varierende vaer, men vi fikk en smakebit av byen! Det er en utrolig fin by!!
Vi bodde i Ipanema som ligger ved siden av Copacabana!
Her moette vi Elin og Lene som vi er sammen med naa. Vi ble en gjeng i Rio, saa det var veldig morsomt og sosialt. Noe som ikke var like hyggelig var at vi ble offer for et gruppe ran. Vi var 10 stk som gikk langs hovedgaten i Ipanema og plutselig kom 12 stk lopende mot oss og angrep oss. Det var helt sproett og det gikk vanvittig fort alt sammen. Heldigvis mistet ikke Jens noe, men Magnus ble frastjaalet mobilen. Men det gikk bra og ingen ble skadet. Saant skjer ofte der borte. Dagen etter tilbrakte vi store deler av hos turist politiet. Maatte anmelde det, noe som tar en evighet!! Ikke akkurat like bra systemer som vi har hjemme.
Brasil er et utrolig pent land. Skikkelig fargerikt, frodig og mye kultur. Helt annerledes enn noe annet sted vi har vaert! Spennende.


Neste stopp er Buenos Aires!! Det blir nok kjempe kult! Der skal vi moete Siri, saa da blir det tango og mye daarlig hu mor :)

Vi kommer med bilder etterhvert!!

Varme rytmer fra Jens og Magnus