Reiserute

Her kan du følge vår reise til Sør-Afrika (Cape town), Sør-,mellom-Amerika,(Brasil, Argentina, Guatemala, Cuba, Mexico) og til slutt California og NY :)

onsdag 11. februar 2009

Brasil!!!!

Da har vi kommet oss til Brasil og er ferdig med Sor Afrika for denne gang.
Sor Afrika sto absolutt til forventningene. Vanvittig natur, strender og hyggelige folk. Vi fikk ogsaa med oss en Safari paa tampen, hvor vi ble jaget av elefanter og et neshorn som yppet paa jeepen vaar. Da var det litt adrenalin, men ellers saa var ikke safarien det helt store. Litt for faa dyr, men det var utrolig fint omraade.
Vi fikk ogsaa provd ut nattelivet i Camps bay og i Cape Town sentrum. Det var veldig goy. Det eneste som ikke var saa goy var at det var 40 grader paa rommet og utesteder rett over gata som aldri stengte, saa det var ikke saa lett aa faa sove. Hvertfall ikke naar jeg( Magnus) ble matforgiftet for andre gang. Var litt mer behagelig aa bo hos Nina og Kjetil. Men det var absolutt morsomt aa kjenne paa Cape Town livet ogsaa.

Naa er vi i Sao Paulo med 22 millioner innbyggere...... Byen er saa stor at det ikke gaar an aa forestille seg det nesten. Vi bor paa hostell midt i byen med eget bad og air con. Luksus...hehe.
Motte foreldrene til Rob (utvekslingsstudenten som bodde hos Magnus ett aar, fra USA). Stan og KK Ellis.
De tok oss med paa en fantastisk restaurant med 360 graders utsikt over byen. Maten var utrolig god ogsaa=) Deretter dro vi til en liten by som heter Embu. Vanvittig sjarmerende og fargerik, liten kunstby. Utrolig morsomt aa mote Stan og KK som bor og jobber her nede. De guidet oss rundt og viste oss en bit av byen. Kjempe hyggelige mennesker.

Vi har allerede bestemt oss for aa reise til Rio de Janeiro i morgen. Der skal vi mote Elin og Lene som ogsaa er fra Norge. Vi kommer til aa bo i hjertet av Ipanema, saa det blir sikkert en vanvittig opplevelse. Det er jo ogsaa midt i oppvarmingen til karnevalet. Blir nok endel Samba og uteliv der samtidig som vi faar bresket oss litt paa beachen.

Ellers saa har vi det bra og er forsiktige.
Vi har lagt ut bilder paa facebook fra en liten del av Cape Town. Kommer flere etterhvert!

Haaper alt er bra hjemme!

Varme hilsner fra Jens og Magnus

5 kommentarer:

  1. Vær forsiktige !!!!!

    SvarSlett
  2. kos dere masse!i brasil må dere spise mokeka med sjømat, bolino de peshe med lime og øl til. snacks.... hils Elin:)

    SvarSlett
  3. försiktigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) farlig där hiih:)

    SvarSlett
  4. Uff...liker ikke dette jeg altså...men men...dere er voksne og klarer vel og passe på dere selv...
    Kos dere masse...klem fra fra ho nærvøse morra i Sandefjord.:-)

    SvarSlett