Reiserute

Her kan du følge vår reise til Sør-Afrika (Cape town), Sør-,mellom-Amerika,(Brasil, Argentina, Guatemala, Cuba, Mexico) og til slutt California og NY :)

tirsdag 3. februar 2009

Da har vi sagt farvel til Nina, Kjetil og Vaarin. Tusen hjertelig takk for kjempe oppvartning og mange fine opplevelser. Det har vaert helmaks! :)

Saa da sitter vi her paa en internett cafe midt i sentrum, naermere sagt Long Street, som er en av hovedgatene. Har losjert oss inn paa longstreet inn. Skal bo der frem til fredag. Deretter skal vi bo paa blue mountain frem til tirsdag, som er siste dag i South Africa.

I dag blir det middag paa et sted som heter mama africa og saa blir det nok foerste tur ut for aa sjekke pulsen paa utelivet! :)

Ikke saa mye mer aa si akkurat naa.

Fortsatt glemt kameraet saa bildene faar la seg vente paa.

2 kommentarer:

  1. Så fint å lese. Jeg synes det er veldig stas å høre om CT, det er jo litt hjemme for oss. Nyt dagene. -elsker deg!

    SvarSlett
  2. Heisann

    Nå stter mamma, Kari og Hedvig på Tjøme og snakker om dere! Håper dere har det bra og at turen til Brasil går bra og at dere finner et fint sted å bo. Hedvig og co har passet Tuva en uke, så nå likner Isak mistenkelig på en Golden. Helt hvit av hår etter å ha krabbet litt rundt på gulvet. Han elsker Tuva og krabber bort til henne, drar henne i halen og ørene. Tuva er så snill. Hun er supertolmodig. Om det blir for mye, sier hun i fra med en liten knurrelyd. og vi iler til. Kari Og helge hadde det fint på Kreta. Tok et vikingbad i ca 16 g sjøvann. Litt farge i kinnene har de også fått. Emanuel trives i vinternorge. Det er gøy å base, gå på ski, ake, grave, stupe i snøen. Ingenting er vakrere enn frisk hvit snø på trærne mot en lyseblå himmel. Det er utrolig mye snø her. Vi har laget stier rundt i hagen. Hver dag ser vi med lengsel på naboens graver.. Håper han forbarmer seg over innkjørselen vår snart.. Annekset tar form som et ydyllisk sommerhus. Gleder meg til du får se det.
    Kos dere veldig! Skriv mer!!
    mama og pappa hilser masse!
    Klem og suss

    SvarSlett